Vi holder lukket fra mandag den 18. december 2023 t.o.m. den 3. januar 2024

OK-Auto Hundested ApS

 

Hos OK-Auto i Hundested har vi mere end 40 års erfaring i branchen, og derfor kan vi helt sikkert hjælpe dig med din bil.

Vi er et CAC certificeret værksted, som er din garanti for et professionelt stykke arbejde i høj kvalitet samt 3 års garanti på reservedele og udført arbejde.

 

Garantiservice også på helt nye biler, se mere under garantiservice.

 

Autoværksted med fokus på kunderne 

Hos OK-Auto Hundested ApS har vi altid vores kunden i fokus. Vi ønsker, at hjælpe dig hele vejen, fra du kontakter værkstedet i Hundested, og til du er godt kørende på vejene igen.

Vi har stor respekt for vores kunder og deres biler, og derfor forsikrer vi dig om, at vi altid passer godt på din bil, så du undgår ubehagelige overraskelser efterfølgende.

Du kan forvente, at der bliver anvendt reservedele af samme eller tilsvarende kvalitet som bilproducenterne – vi går IKKE på kompromis med kvaliteten.

 

Mere end 40 års erfaring

Hos Ok-Auto Hundested ApS har vi mere end 40 års erfaring, og har derfor mange kompetencer. Det betyder, at et og samme værksted kan klare alle opgaver på din bil - det giver tryghed for dig og en fordel i og med at værkstedet kender dig og din bil.

 

Husk at bilens pleje er af afgørende betydning for bilens holdbarhed og driftsikkerhed.

 

Har du spørgsmål, problemer eller brug for et godt råd vedrørende din bil - eller ønsker du at bestille tid, er du meget velkommen til at kontakte os eller kigge forbi !